Stemwijzer en 'verkiezingscampagne'

We hebben jullie hulp nodig!

Midden Februari wordt de ingevulde Wij Schwienswei Stemwijzer gelanceerd (zie hieronder voor een blanco voorbeeld). De media worden dan uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het aanbieden van de stemwijzer aan een eregast.

Tussen 5 en 16 maart gaan we met zo veel mogelijk vrijwilligers met de Wij Schwienswei Stemwijzer langs de deuren in Overhoven, Baandert, Stadbroek en Broeksittard. We gaan inwoners vragen om 16 maart te gaan stemmen op een partij die bij hen past maar die ook opkomt voor de Schwienswei. En we vragen hen om onze nieuwe Wij Schwienswei raamposters op te hangen.

Daarvoor hebben we de hulp nodig van zo veel mogelijk vrijwilligers. Wil jij opkomen voor natuurbescherming en natuurherstel in je eigen gemeente? Schrijf je dan in door een mailtje te sturen aan info@wijschwienswei.nl. Je krijgt dan in overleg enkele straten toegewezen en je krijgt stemwijzers en nieuwe raamposters, met voorbeelden voor hoe je het gesprek kunt aangaan. Je kunt die straten afgaan tussen 5 en 16 maart in je eigen tempo, maar we verwachten vooral in het weekend van 12 en 13 maart samen op straat te zijn. Die dagen starten we elke ochtend met een bijeenkomst van alle vrijwilligers met koffie en vlaai.

We hopen dat we op je steun kunnen rekenen! Meld je aan op info@wijschwienswei.nl

 

www.wijschwienswei.nl 
Bep Mergelsberg | Jack Koenen |Jolanda van der Zeeuw |Marleen van Rijnsbergen
William Timmermans | Sander Geelen